×
 

Global Education Services erbjuder studie-och yrkesvägledning till skolor och företag som saknar eller vill utöka tillgängligheten till en studie- och yrkesvägledare.

Vilka är vi på Global Education Services?

Global Education Services erbjuder studie- och yrkesvägledning online till skolor och företag. Vi har lång erfarenhet av digital vägledning av elever, studerande, vårdnadshavare och personer som är mitt i arbetslivet.

Till exempel kan vi erbjuda utökad vägledning vid arbetstoppar och sjukskrivningar. Vi hjälper också dina medarbetare vid omställning av företag eller bransch.

Våra vägledare är kompetenta och erfarna inom vägledning i allmänhet och digital vägledning i synnerhet.

Gedigen kompetens av studievägledning online

Global Education Services startade 2021 som ett bolag inom AcadeMedia. Vi var en del av Snackamedsyv.se som erbjöd gratis vägledning online. Det gjorde vi för att vi tycker att alla barn, ungdomar och vuxna ska ha tillgång till studie- och yrkesvägledning av en opartisk och kompetent syv som verkligen har tid för dem.

På Snackamedsyv.se hjälpte vi över 10 000 personer med sina studie- och yrkesval. Våra vägledare fick ett genomsnittsbetyg på 4,3 på en skala av 1-5. De vi träffade där var överlag mycket nöjda med oss, framförallt upplevdes det som mycket bra att kunna boka en tid online eftersom vissa bodde långt bort eller inte hade en syv att vända sig till.

Projektet Snackamedsyv stängdes ner 2022 men vi såg ett fortsatt behov av yrkesvägledning online. Därför bestämde vi oss för att starta Global Education Services.